martes, 22 de febrero de 2011

TORNA LA CHAMPIONS A MESTALLA

TORNA LA CHAMPIONS A MESTALLA

Aquesta pot ser una gran nit, prepara't per a gaudir perquè els onze elegits que vestiran la samarreta xe des de l'inici de l'encontre, van a donar-ho tot per a que així siga.
Del rival, poc importa si va be a la seua lliga o camina perdut en meitat de taula. Poc importa si entre les seues files grans estreles del panorama  futbolístic mundial o vells dinosaures del futbol. El que importa és que aquesta nit torna la màxima competició europea de futbol a Mestalla, que el València torna al lloc on sempre ha d'estar, a les rondes de la Champions League. Al futbol amb majúscules.
El València aplega amb la moral alta com a conseqüència dels bons resultats però malgrat d'aquest bona ratxa, el València aplega amb dubtes sobre el futbol que practica.
No juga bonic i açò no agrada a la graderia de Mestalla. Però pensem en positiu, tot està  preparat i l’afició ansiosa, il·lusionada perquè l’equip puga traure una bona renda que li permeta viatjar a Alemanya amb possibilitats reals de plantar-se en la propera ronda. A partir d'ací tot és possible. O ningú s'enrecorda que vam a aplegar dos finals consecutives d'aquesta competició sense que ningú donara un euro per nosaltres? Ha arribat l'hora somniar...
Convocats:
POR: Guaita, César
DEF: Bruno, Miguel, David Navarro, Dealbert, Ricardo Costa, Jordi Alba i Mathieu.
MIG: Maduro, Banega, Topal, Mata, P. Hernandez, Joaquin, T. Costa
DAV: Soldado, Aduriz,”Chori” Domínguez.
Victor Garcia Jarque i Raul Navarro Sanabria. 1r Batxillerat A

No hay comentarios:

Publicar un comentario