martes, 12 de abril de 2011

5-0 al derbi i lluitant pel tercer lloc!

El València CF va guanyar al Vila-real CF amb doblet de Soldado i Mata i un altre d'Ever Banega. La nit no donava senyals de golejada perquè la primera part va terminar 1-0 i amb la lesió del “Tino” Costa. Però un vendaval blanc-i-negre va tocar la línia de flotació del submarí groc,el segon gol de Mata va obrir la llanda en la segona part amb una jugada col·lectiva , i després d'aquest gol van arribar els altres 3 un rere l'altre. Hi havien ganes de venjança per la ridícula eliminacio copera i açò es va notar en l'ímpetu i les ganes de fer sang dels jugadors valencianistes, que si no és pel temps n'hagueren marcat un cabàs. Cal remarcar l'últim gol de Soldado, una obra mestra, una vaselina per damunt dels 196 centímetres de Diego López, que amb cara de “el que m'han fet!” veia com entrava el baló en la porteria i esclatava Mestalla de felicitat pensant que li havien clavat una maneta a l'etern rival de la Comunitat!.